Pesakit Didahulukan, Kesihatan Diutamakan
Info Virus Coronavirus nCoV

Jabatan Rehabilitasi

Unit Pemulihan Carakerja

Unit Pemulihan Carakerja Hospital Pitas menyediakan perkhidmatan pemulihan terapi tangan dan anggota atas, terapi kanak-kanak, terapi orthopedic (kepatahan tulang, sakit bahu, tendon cut), terapi psykiatrik, terapi medical (stroke, diabetis mellitus, spinal cord injury) dan juga terapi untuk warga emas. Waktu perkhidmatan adalah 8am-5pm ( waktu pejabat ) pada setiap isnin- jumaat ( kecuali cuti umum). Unit ini hanya mempunyai seorang kakitangan Jurupulih Perubatan (Carakerja) U29.

 

Unit Fisioterapi

Unit fisioterapi Hospital Pitas terdiri daripada 3 orang kakitangan. 2 orang Jurupulih Perubatan anggota U29 dan seorang Pembantu Perawatan Kesihatan U3. Unit Fisioterapi menyediakan perkhidmatan elektroterapi, light terapi, thermal agents, exercise terapi, cryoterapi, support, special technique, chest physioteharpy, stroke rehabilitation, sport rehabilitation, special test/diagnostic procedure, education dan home visit. waktu perkhidmatan adalah 8.00am-5.00pm (waktu pejabat) pada hari isnin-jumaat (kecuali cuti umum).

 

Perniagaan

Galeri

Publisiti

Bilangan Transaksi

Paparan terbaik : 1280 x 1024 pixel | Pelayar: Mozilla Firefox 13.0 ke atas | Hak Cipta Terpelihara 2009-2017 - Hospital Pitas

Alih bahasa dijana secara automatik menggunakan aplikasi Google Translator.
Bahasa dan kandungan tersebut tidak 100% tepat dan kemungkinan membawa maksud yang berbeza dari isi kandungan yang sebenar.
Penggunaan maklumat tersebut adalah di atas tanggungan pengguna.


Masa Capaian: 0.0001 saat.