Pesakit Didahulukan, Kesihatan Diutamakan
Info Virus Coronavirus nCoV

Unit Sajian

Perkhidmatan

Unit Sajian Hospital Pitas hanya menyediakan perkhidmatan penyediaan makanan kepada pesakit dalam sahaja. Makanan juga disediakan untuk doktor atas panggilan (On Call) dan juga MAC (Mother Accompanying Child) di wad kanak - kanak. Unit ini dilengkapi dengan peralatan memasak yang terkini dan berkualiti bagi memastikan perkhidmatan dapat berjalan dengan lancar. Sistem perhidangan berpusat (Centralized Plating) adalah sistem hidangan yang diamalkan disini, dimana setiap pesakit menerima tray makanan masing-masing mengikut jenis diet yang telah ditentukan oleh Pegawai Perubatan.

 

Anggota

Unit ini mempunyai 7 orang kakitangan iaitu terdiri daripada seorang Pen.Peg.Penyediaan Makanan (PPPM) dan 6 orang tukang masak tetap ataupun Pembantu Penyediaan Makanan (PPM).

 

Waktu Perkhidmatan

Waktu Operasi unit ini adalah pada jam 6 pagi- 5.30petang pada setiap hari termasuk cuti umum.

 

Perniagaan

Galeri

Publisiti

Bilangan Transaksi

Paparan terbaik : 1280 x 1024 pixel | Pelayar: Mozilla Firefox 13.0 ke atas | Hak Cipta Terpelihara 2009-2017 - Hospital Pitas

Alih bahasa dijana secara automatik menggunakan aplikasi Google Translator.
Bahasa dan kandungan tersebut tidak 100% tepat dan kemungkinan membawa maksud yang berbeza dari isi kandungan yang sebenar.
Penggunaan maklumat tersebut adalah di atas tanggungan pengguna.


Masa Capaian: 0.0002 saat.